Foam for Care CorporateEen onderdeel van Recticel

Foam for Care is een onderdeel van de Recticel Groep. Onder het motto A passion for comfort streeft Recticel ernaar om als producent van polyurethaanschuim-producten een essentieel verschil te maken in het dagelijks leven van iedereen. Voor meer informatie over Recticel Flexible Foams zie www.recticelflexiblefoams.com

Gebaseerd op zijn uitmuntende expertise van polyurethaanschuim op het vlak van materiaal en productieprocessen, en zijn lange ervaring in comfortmarketing en -technologie, is Recticel vandaag een samenhangende Groep die bestaat uit vier sectoren: Soepelschuim, Slaapcomfort, Isolatie en Automobiel. Recticel produceert zowel halffabrikaat producten als volledig afgewerkte consumptie- en duurzame goederen voor eindgebruikers.

Recticel hecht veel belang aan vernieuwing en technologische vooruitgang. Dit heeft onder andere geleid tot een revolutionaire doorbraak bij de grootste namen uit de auto-industrie. De verschillende producten van de Groep worden daarom in steeds meer nieuwe en bestaande toepassingen gebruikt en verwerkt.

Als marktleider in de meeste van zijn activiteiten stelt Recticel circa 11.500 medewerkers tewerk in 130 vestigingen, verspreid over 27 landen. De Groep is vooral globaal aanwezig in Europa, maar bezit ook een aantal activiteiten in de Verenigde Staten en in Azië.

Recticel ambieert om op een duurzame en evenwichtige wijze een meerwaarde en gestage rendabele groei te verwezenlijken ten voordele van zijn klanten en zijn aandeelhouders.

Recticel is genoteerd op NYSE Euronext in Brussel.

 

Nieuws

Lees hier de laatste persberichten over foam for care. Meldt u aan en u kunt uw foto's en logo's downloaden
MeerR&D

Foam for Care is continu op zoek naar nieuwe producten, technologieën en toepassingen. Onderzoek en ontwikkeling spelen in deze zoektocht een cruciale rol.
Meer